Kampen om Elmer

Idag fick vi lite välbehövd hjälp här hos oss. Min mamma och pappa kom hit efter sina jobb och hjälpte till med att hänga upp stjärnor, julstäda, och så klart sköta Elmer.

De gnabbades som två femåringar över en favoritleksak! Mamma hade hållit på med att skura badrumsgolvet då Elmer vaknat och hon rusat till undsättning med matflaskan i högsta hugg. Samtidigt hade jag och pappa precis avslutat upphängningen av stjärnorna i vardagsrummet så jag hade sagt åt honom att jag inte hade så många fler arbetsuppgifter åt honom och att jag tänkt att han skulle få mysa med E så länge mamma och jag städade. Sagt och gjort stampade han iväg och ställde sig framför mamma med händerna i fickorna och sa att ”Sara sa att jag skulle få ha Elmer när du städar….” med en sån där barnslig besserwisser-röst. Mamma blev ju sådär skämtsamt stött i kanten och proklamerade att hon minsann också ville sköta Elmer. Antar att det är så det blir, med morföräldrar som bor på annan ort.

12366741_10153357778758121_178071671_n
Men fint har det blivit här, det tar sig, och det är så otroooooligt skönt med ett nystädat hem!


Elmer tycker också om när det är julfint.. 😉

Annonser

En reaktion till “Kampen om Elmer

  1. jag brukade kidnappa dig på vägen hem från jobbet och ta dig till Sandö där vi fick ha dig ifred tills de fick dryyyft och kom efter dig. Minns du hur jag sjöng ”Månen vandrar — och ser ner på lilla Sara … på vägen ut till Sandö. Vi gjorde nya ord varje gång. O, du var så härlig redan då, min älskade Sara. Önskar er en välsignad första jul i ert nya hem. Vi ses snart. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s