Help me!

Nu behöver jag er hjälp. Ska till frisören för klipp&färg om två veckor. Har bara ingen aning om vad jag ska göra åt mitt burr. Vågar ni er på ett djärvt förslag? Eller har ni någon favorit av bilderna nedan?

image

image

image

image

image

image

image

image

image

5 reaktioner till “Help me!

 1. bild nr 6 uppifr¨ån tycker jag är helt ljuvlig frisyr som jag själv skulle vilja passa i. tyvärr funkar inte lugg för mig så jag tycker att alla som passar i lugg ska ha lugg! =) dessutom lär 2016 va luggens år! blondare toner tycker jag du ska satsa på nu också till våren.

  Gilla

  1. Ååh, är själv så sugen på blondare! Så längesen jag haft det! Min man håller inte alls med utan tycker mörkt är det som gäller! Vad gäller luggen är jag också sugen på den, men brukar alltid ångra mig efter några veckor. Brukar alltid klippa den själv då jag är så rädd att det inte ska bli som jag vill ha den.. 😀

   Gilla

 2. Första eller sista. Jag tycker att ditt vackra ansikte kommer bäst till sin rätt utan lugg. På de blonda bilderna med lugg är du väldigt lik Bittan – vilket absolut inte är något minus . Hon var också speciellt vacker med håret bort från ansiktet. Tittar just på hennes studentfoto. – En antik åsikt!! ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s