Mina favoritbloggar

Tänkte jag skulle göra en liten lista på de bloggar jag läser, både dagligen och vissa lite mer sällan. Läser såklart många andra bloggar också, men dessa är sådana jag varje dag, eller lite mer sällan skriver in i sökfältet själv. Resten klickar jag in mig på via Finlandssvenska Bloggares Facebooksida. Here we go!

Bloggar jag läser så gott som dagligen, ibland flera gånger om dagen:


Amanda

Amandas blogg hör till min absoluta favoritblogg! Hon är min skrivaridol och min inspiration när jag vill skriva vackert. Amandas vardagsbetraktelser blir aldrig tråkiga, för sättet hon skriver på är så färgglatt och vackert, men ändå så lättläst och underhållande oberoende om det är de tyngre eller mer lättsamma ämnena hon skriver om.


Jannike

När jag behöver blogginspiration, eller få vila ögonen på något vackert, då går jag in på Jannikes blogg. Hon har ett väldigt lättläst sätt att skriva på och det är på något sätt alltid intressant att följa med i hennes vardagstankar med lilla Elle i spetsen.


Carola

Ja, vad ska man säga? Carola har en given plats på min lista över bloggar jag följer slaviskt. Hennes inlägg är raka, ärliga, ”ta-ingen-skit”-inlägg och är väldigt varierande och underhållande! När Carro skriver känns det som om hon tar en in till sitt vardagsrum på en kopp kaffe.


Cindy

Carolas syster Cindy är också en av favoriterna. Självlärd fotograf och mångsysslare
(och –pysslare) som med sina vackra bilder gör att man längtar till nästa inlägg! Det finns nog inte mycket som Cindy inte kan.

Elisabeth

Här kommer ännu en sån där underbart ”ta-ingen-skit”-blogg! Hurtiga Betti skriver underhållande, ibland lite sarkastiskt och med ett sting som gör att ingen ens orkar starta en fight med henne – hon skulle vinna alla gånger. Dessutom är det så roligt att följa med hennes lilla Oliver som är några månader äldre än Elmer, man får se lite vad som komma skall…

Anna

Systeryster som börjat komma igång med sin blogg. Hälso-addict som alltid har något bra att komma med, är det så om skönhet, hälsa, eller fitness. Alltid inspirerande och jag väntar alltid på att hon ska sätta upp nya recept på bakverk och maträtter hon själv uppfunnit och som alltid i princip är både socker- och glutenfria!

Julia

Min fina vän Julia har sen en tid tillbaka startat sin blogg Make Me Up. Och vilket uppsving bloggen fick nästan omedelbart alltså! Konceptet hon har med enkla makeuptips, tutorials och produkttester gör det till min absoluta favoritblogg när det kommer till smink och utseende. Här bjuds ni på en massa snygga makeuper och många aha-upplevelser!

Bloggar jag läser åtminstone några gånger i veckan:

 Anna

Anna tar så vackra foton, och allt som oftast bjuds vi på ett regn av vackra, högkvalitativa bilder som får en att drömma sig bort. Att hon väntar sitt första barn och nu som då ger oss inblickar i babyförberedelserna gör ju allt bara ännu mer spännande..

 Nadia

Vackra, strålande Nadia är en sån som verkligen behövs i bloggvärlden! Allt som oftast kommer hon med tänkvärda inlägg som riktigt tar tag i en och ibland även ger en ett litet samvetsnyp. Däremellan matar hon oss med lättsamma och underhållande inlägg. Hennes bilder (och hon själv) är så vackra och jag blir ständigt inspirerad av bilderna hon visar oss från sitt hem.

Sandra

Ytterligare en blogg med vackra bilder och med en vacker liten Sagaprinsessa i dess mittpunkt. Sandras välskrivna blogg är både underhållande och ger mig ett intryck av att en mycket klok människa som gått igenom tuffa saker sitter bakom tangenterna.

Victoria

Och så ännu ett bra exempel på att en blogg med fina bilder alltid kommer ha det lilla extra. Victoria är så inspirerande i sitt bloggande där hon låter sin två härliga barn utgöra  kärnan av hela bloggen. Vi bjuds in i deras lilla värld fylld av bakning, strapatser i naturen, skratt men ibland även gråt (vilket gör det hela så mycket mer äkta och levande), och vackra stickade plagg gjorda av mamma Victoria själv.

5 reaktioner till “Mina favoritbloggar

  1. Hej Sara! Helt påriktigt så tänkt ja i färrgår lämn en kommentar här å sej att jag gillar din blogg jättemycket nu förtiden och kikar in varje dag! Ångrar nu att jag int skrev (somnade såklart) då för nu tror du att jag bara skriver såhär för att du nämnt mi i din blogglista 😉 Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s