Skydda barnet!

Igår badade vi hela tre gånger! Dels för att Elmer kryper omkring på vårt småsmutsiga terassgolv, på gräsmattan och kletar med maten, men mest för att Elmer ÄLSKAR att bada!

Inför sommaren införskaffade jag lite solskyddsprylar, som alternativ till solkrämen. Skulle vilja hitta en ekologisk solkräm någonstans med mindre starka ingredienser i som passar bättre för barnhud, så tills vidare har vi använt oss av kokosolja under korta stunder då han vistas i solen, men också UV-dräkt och UV-hatt.

IMG_4741
Denna dräkt var ju perfekt i vattnet också och den bekom inte Elmer över huvudtaget. Däremot är han inte stormförtjust i mössor, men han är så illa tvungen.

IMG_4742
De blåaste blåa…

IMG_4743

Jag vet inte hur länge vi satt här första gången, kanske en timme, och plaskade och plaskade, det trista med UV-dräkten är ju att den blir rätt kall om det blåser när den blivit våt.. Så jag får nog börja byta snabbare än jag gjorde när han väl bestämde sig för att komma upp.

IMG_4745
UV-hatten hittar ni förmånligt här, UV-dräkten på REA med massor av andra dräkter här, och UV-poolen även den till nedsatt pris här! Samtliga från Jollyroom.fi Poolen, som är av märket Bestway, har många UV-alternativ just nu, de allra flesta är nedsatta och praktiska. Skulle jag fått välja om hade jag kanske tagit en med ääännu mer skugga!

Jollyroom har just nu sommarrea på massor av sommarprodukter, så passa på och kika in dem! Sommaren är ju ännu ny, och solens strålar är som farligast.

Detta inlägg är inte sponsrat på något sätt, utan bara ett tips från mig om något jag anser vara väldigt viktigt!

4 reaktioner till “Skydda barnet!

Lämna en kommentar