Lucka nr 20 –  TÄVLING – Homefun 

Måste vara ärlig och säga att jag helt enkelt var för trött för att skriva lotter när jag kom hem från jobbet. Lade mig ner för några minuter med Tony på soffan och råkade somna i hans famn, och med program med start från 7 i morgon med tandläkare i Jeppis, ultra i Kokkola och sen jobb i Jeppis fram till 19 kände jag att det kanske var bäst att gå och knyta sig…Så ni får med spänning på vinnarresultatet i morgon! 😊 

Tänkte ändå sätta upp nästa tävling innan jag lägger mig, denna gång i samarbete med Homefun! 😊 För några veckor sedan testade vi cherekringar på vårt lilla vattendjur. Flytringar med flytande kärna, som ger dig lite mer fria händer t.ex.i simhallen, och barnet en större förståelse för vattnet, samt ett större självförtroende när det kommer till att vistas i vatten.  

Cherekringar är uppblåsbara, och ska bäras så högt upp på armen som möjligt. Ringarna är designade med hålet i mitten, vilket gör att barnets huvud bestämmer positionen – framåtlutad, upprätt eller bakåtlutad, vilket gör att det är enkelt att växla mellan dessa olika lägen.

På Homefun säljs dessa i två varianter, gul/gröna för barn under ca 1,5 år som inte prövat cherekringar tidigare, och gul/röda som ger något mindre flytkraft och är tänkta för barn över 1,5 år. 

Perfekt sätt för alla inblandade att njuta lite mer av simhallsbesöken, och ge barnet större respekt för vattnet, redan vid tidig ålder! Efter jul ska vi till Tropiclandia, och det ska bli så spännande att testa dem där! 

Bildkälla: Aqaulife.se

Nu har jag tillsammans med Homefun glädjen att lotta ut ett par Cherek’s! 

Vackra butiken på Gågatan i Jakobstad 😍Bilden tagen från deras Facebooksida. 😊 
Vill du ha chansen att vinna? 

– kommentera kort och gott, vem skulle du vilja ge ringarna åt? 

– gilla Homefun på Facebook 

– tävlingen pågår tills i morgon 21.12 kl 20! Priset avhämtas på Homefun! 😊 

Lycka till! 

47 reaktioner till “Lucka nr 20 –  TÄVLING – Homefun 

  1. Dessa skulle jag så gärna vinna! Både sonen (snart 4 år) och dottern på 1,5 år skulle få de röd/gula ringarna 🙂

    Gillar Homefun redan på facebook 🙂

    Gilla

  2. Ringarna är suveräna! Finns så många badankor i min omgivning så jag vet inte vem som skulle bli gladast av ett par sådana. Får fundera mer på det ifall jag vinner

    Gilla

  3. Jag skulle förstås ge dem åt min dotter Astrid som håller på att bli en riktig vattenälskare precis som mej 🙂 Hon är nu ett år och kan dyka och sprattlar vilt i vattnet och skulle säkert uppskatta att kunna röra sej mer fritt småningom. Hoppas vi vinner! 🙂

    Gilla

  4. Men åååh Sara vilken fantastisk lucka! Precis vad vi behöver åt vår lilla fisk här hos oss! De e de bästa han vet när vi kommer till Östanlid på babysim, han är snabbare än mej in i duschrummet och skulle helst skippa simbyxorna å hoppa rakt ner i bassängen innan det blir vår simtur! 😂 gillar på fb!

    Gilla

  5. Jag skulle ge dem åt min brors barn ena strax 5 år andra 1.5år. Det skulle vara super speciellt för lillkillen som inte varit aå mycket i vattnet ännu. Kanske underlätta för min bror att ha båda med på samma gång 🙂

    Gilla

  6. Jag skulle ge dem åt min 2,5 åriga son som inte är så jätte van med vatten ennu. Så domhär skulle ju bli en bra start 🙂 gillar på facebook.

    Gilla

  7. De här skulle jag ge till min son, som förmodligen kommer att vilja bo vid simmstranden i sommar, en riktig vattenälskare 🙂 gillar homefun på fb.

    Gilla

  8. Skulle ge dom åt min dotter som är två år och har stor respekt för vatten,kanske hon skulle kunna känna sig lite mer avslappnad och mindre rädd med dessa.

    Gillar Homefun på facebok från tidigare 🙂

    Gilla

  9. Ja tror både sönerna skulle gilla dessa till sommaren. Vi bor ett stenkast från vattnet så vi kan väl knappast säga att vi int sku hinna och simma nån gång 😉

    Gilla

  10. Dessa skulle jag ge åt vårt lilla vattenmonster på 1 år o 7 månader. Han har ganska nyligen märkt att man också ska använda sig av händerna då man simmar och inte endast sparka sig fram så det skulle vara intressant att se hur dessa påverkar utvecklingen!

    Gilla

  11. Min yngsta son skulle få dem, vi har redan ett par så jag vet hur bra dom är men med 3 gossar så skulle det vara bra med ett till par! 😊

    Gilla

  12. Alltså du har så intressanta tävlingar! De grön-gula skulle jag sätta på min 4-åring när vi besöker simhallen och sen till sommaren förstås! Gillar deras sida!!

    Gilla

  13. Jag skulle ge dem till min guddotter så hon kunde ha dem på våra simhallsbesök. Min son har redan ett par och har blivit så modig i simbassängen.

    Gilla

  14. Om jag vinner skulle jag ge de gul/gröna åt min son som är 1,5 år gammal och älskar att bada 🙂 Gillar sen tidigare på fb!

    Gilla

  15. Jag skulle ge dem till min son. Han kommer troligen att bli en vattenloppa när han blir äldre om han släktas sin far! 😉

    Gillar homefun på fb.

    Gilla

  16. Min dotter skulle få dem, hon älskar att vara i simhallen och med dessa kanske hon skulle få ännu bättre simhallsupplevelse!

    Gillar redan på fb 😊

    Gilla

  17. Jag skulle ge dem åt vår minsting som är 1 år, dom sku vara perfekta att ta med på vår södernresa i februari 😊 gillar HomeFun på fb!

    Gilla

  18. Mitt fadderbarn på 3 år skulle få de gul/röda. Före jag hade barn hade jag all tid i världen med henne men nu med 2 småbarn är de lite svårare att hitta tiden 🙂

    Gilla

  19. Ååh Lilla O skulle få de här i julklapp. Han som älskar babysimmet på söndagarna. Nu börjar han va så stor så han skulle uppskatta att upptäcka vattnet lite friare utan att mamma eller pappa ska hålla i hela tiden.

    Gilla

Lämna en kommentar