Vecka 14

Idag har jag enligt senaste ultran gått 13 fulla veckor, vilket innebär att härliga vecka 14 börjar, vet inte varför men jag har på något sätt alltid sett just vecka 14 som min första milstolpe.

Magen fotade jag i morse, ni ser ju avtrycken på magen från täckena jag numera slingrar mig in i på grund av allt vändande och vridande under natten! Varför är ingen sovposition bekväm längre än i några minuter!?!?!

Idag står en hel del pysslande på schemat, pappa fyller 50 på fredag och det blir megakalas på golfbanan. Jag och syrran håller på och sätter ihop en bok med folk han träffat genom sitt liv. Han har ju jobbat som naprapat för FF i över 20 år så det blev en hel drös med folk att kontakta. Fick tacka mitt goda namnminne för plötsligt flög det ut förfrågningar till höger och vänster till spelare från då jag var fem år och uppåt. Spännande är det när svaren trillar in också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s