Välkommen vecka 30!

Och så var vi här då! Kan inte fatta det själv heller, hur fort det faktiskt gått. Vecka 30, sådär bara. Här kommer en liten update på hur vi mår:

Jag:
– Still going strong och har en period nu när jag har lite mer energi och ork, hoppas på att kunna jobba fram till mammaledigheten som officiellt börjar 9.9, men åtminstone tills jobbkontraktet tar slut 31.8.
– Försöker anpassa mig till alla moodswings – har varit extreeemt känslig och har både lättare för att skratta och lättare för att gråta
– Hormonranden har börjat kika fram, men någon putnavel blir det inte, är dock rätt för att det kommer spricka ovanför den då det spänner så mycket i skinnet.
– Har börjat bocka av det sista ochfunderar på när det riktigt är dags att packa mammaväskanunnamed (1)
unnamed
Bebis:
– Lite mer rutin på sparkarna, men när de kommer så kommer de med råge! Det är som värsta cirkusen därinne och jag får dagligen smaka på kickar mot både revben såväl som urinblåsan.
– Har ändrat position en aning, förr låg h*n alltid med rumpan och ryggen på höger sida om naveln och huvudet nere i höger sida av magen så magen blev helt sned. Än verkar h*n inte nöja sig med att lägga sig med huvudet neråt, men lite andra grejor har blivit beprövade, som t.ex. att fylla upp hela övre magen som på bilden nedan – weirdo!
– All in all tycks h*n växa och må bra! Vi längtar!

unnamed (4)
34db3a3cc094edff6de5ae0101b52256Tony:
– Har semester och tycks ta det hela med ro, åtminstone vad man ser på utsidan, men skenet kan ju bedra med dehär männen… Idag fick jag ett fint meddelande som löd: ”Du ska va glad att du int e en elefant, dom e gravida 22 månader och ammar i två år.”

Vilken tröst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s