Kaos ikväll också

image

Lilla Mr. Boss fortsätter hålla ställningarna även denna kväll. För att sova i 5 timmars etapper (ja ni läste rätt, inatt igen!!) så behöver man även nattas i 5 timmar före själva sovandet börjar. Gaaah! Skulle ju kunna skrika rakt ut ibland! Det är så lustigt för trots att man är inne i värsta rumpan med skrik, gnäll, sömnbesvär och, som bloggen Tizzel Tazzel så fint uppmärksammade, bajskalas, så skulle jag kunna tänka mig en till liten unge som skulle vända ännu mer upp och ner på min värld. Vi är allt lite galna vi människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s