Syster, moster, vän

Denna vecka har Tony kvällsskift och eftersom min systers pojkvän Mike numera spelar i ett av Kokkolalagen KPV så passade det ypperligt att syrran hakade på med honom och kom hit för att spendera kvällen med mig och Elmer så länge Mike tränade. Anna var i USA under praktiskt taget Elmers tre första månader, hon missade en del, men desto mer har hon ju att ta igen. Det är ju nu det börjar hända saker på allvar i hans utveckling.
Och vilken naturbegåvning hon är sen, min lillasyster, och det häftiga är att trots att de båda känt varandra under en så kort tid så skiner Elmer upp varje gång han ser sin moster, och han är så lugn när han får vara med henne.

Det är så fint med en syster, det skiljer fem år på oss men de senaste åren har den skillnaden suddats ut till nästintill ingenting. Faktumet att hon är Elmers moster är en alldeles fantastisk känsla.

Kunde i lugn och ro gå ut med Rosa ikväll så länge Anna stannade inne med Elmer, och när jag kom tillbaka hade han slocknat i hennes armar. Det enda jag behövde göra var att mata honom, för grovarbetet hade ju hon gjort. Gissa vilken mammalyx sen då Tony stiger in genom dörren tidigare än vanligt, lagom till att Elmer har tagit sin sista slurk och återgått till att sova sött. Nu sitter vi i varsin soffa och har catchat upp lite, jag planerar morgondagens shoppinglista då jag bestämt mig för att börja planera vad vi äter om dagarna, Tony är ledig resten av veckan…
Ja, vissa dagar är verkligen magiska, idag är en sån dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s