Människor som inspirerar

Idag hade jag en träff med en tjej som självmant tagit kontakt med mig via min hemsida och ville veta mer om jobbet jag gör. Imponeras ständigt av människor,  vissa har ett driv som andra inte har, och trots att de har andra jobb på sidan om, har en liten del av dem insett att de behöver något nytt i sina liv, en förändring. Är det kanske då för att orka mer med det huvudsakliga jobb de har, att få omväxling, att få en ny hobby eller träffa nya människor. Anledningarna är oändliga och ofta väldigt personliga. Men något inom dem har vågat ta steget ut mot något främmande, och dessa människor inspirerar mig något enormt.

  Tjejen jag träffade idag var inget undantag!  Hon var alldeles underbart sprudlande och trevlig och verkligen en person som jag skulle älska att ha som kollega.  Det sköna i det hela är ju att vi alla väljer själv, och på så vis vet jag ju att det beslut hon tar är hennes eget, min uppgift är bara att se till att ge all information.

Jag älskar mitt jobb, dag för dag får jag förundras över hur klok jag var som vågade. Gamla Sara hade stängt öronen och gått vidare som om inget hänt, klagat på livet, och önskat sig en förändring utan att själv egentligen göra något för det. Idag njuter jag av det jobb jag får göra på söndagar och andra röda dagar, och av att ha återkommande kunder som jag skapat en relation med. Det är häftigt.

En vacker dag ska jag berätta om mitt jobb för er. Men inte idag,  känner att ämnet är känsligt, trots att det är ett jobb som vilket annat jobb som helst (fast roligare), och med ett annat namn. Det finns många förutfattade meningar om direktförsäljning,  lika många som det finns olika direktförsäljningsföretag, med andra ord kan man inte dra alla under samma kam. För de är oftast lika olika som en brandman och en polis. Och folk glömmer ofta att se människan bakom, jag var en sån som bara vände handen emot utan att tänka på att det faktiskt var en person bakom det hela, som valt detta som sitt jobb.

Nåja, det var inte dit jag ville komma! 🙂 Det jag ville säga med detta inlägg var egentligen bara att jag träffat en härlig person idag,  punkt.

image

Bildkälla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s