Ett måste som jag glömt nämna tidigare

Gårdagen spenderades på resande fot. Både Rosa och Elmer börjar bli riktigt vana med det här bilandet, däremot protesteras det väldigt mycket varje gång mössan och overallen åker på. Igår använde vi overall i stället för åkpåse i bilstolen. Något jag annars glömt att nämna på mina listor om vad som lönar sig att skaffa inför bebis är en åkpåse som går att sätta i babyskyddet! Den har vi använt i princip varje dag!

Vi har en åkpåse från B.O.Z.Z. i dun, och den gör det möjligt för oss att resa med Elmer utan att han behöver overall. Perfekt när han somnar och vi är på besök hos någon, så praktiskt att sätta ner honom i bara pyjamas och sätta en mössa på huvudet, så hålls han varm hela vägen. Den är så varm att vi till och med måste öppna upp den när den är i bilen, för annars är Elmer alldeles svettig när vi kommer hem.

IMG_2021Elmer i sin overall igår, inget han trivs i något desto mer, det är ju så lyxigt i åkpåsen. Men han har accepterat denna och är oftast rätt nöjd i den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s