När man måste ta en paus

Igår när fina Julia var här berättade jag hur seriös jag blivit med bloggandet och hur mycket jag skulle vilja satsa, och jag hoppas ni sett det också, men ni har verkligen motiverat mig till att skriva!  Tack för allt ert stöd och era kommentarer, så här långt!

Det blev inget blöjinlägg ikväll, i stället blev det att jag i misstag råkade bläddra fram en dagbokstext jag skrivit ner i mitt häfte över beställningar.. Därefter fattades ett beslut och plötsligt hade jag plockat undan dator och Ipad. Tog ett enhälligt beslut om en skärmfri vecka. Familjen är viktigare. Onödigt kan ju någon tycka här, men otroligt nödvändigt, konstaterade jag. Skärmarna tar skrämmande mycket tid här och jag behöver återfå balansen samt lära mig hur jag ska balansera den och ändå kunna producera inlägg utan att resten av familjemedlemmarna kommer i kläm. Nu är ju detta bara toppen av isberget, resten av anledningarna är mina egna. Men ett löfte ska ni få, och det är att jag kommer vara tillbaks om en vecka med massor med ny inspiration i bagaget, inget man kan lova på förhand, men jag kommer skriva ner varenda idé till inlägg jag får, så när jag är tillbaks, så är jag det med besked. Jag hoppas detta respekteras.

Kommer försöka ta kontakt med alla er som skickat mejl om Mammaträff, så det kommer inte få vänta en vecka.
Så bjuder jag upp till.frågestund så länge, är tillbaks om en vecka med nya krafter och inspiration och kommer samtidigt svara på de eventuella frågor som trillat in!

Ta hand om er nu, och låt inte skärmen styra er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s