Ett år sedan

Denna bild är tagen för ett år sedan, jag hade vetat om min graviditet i ca 3 veckor och väntade på graviditetstecken så det gjorde ont i hela kroppen, minns att jag här för första gången kände mig svullen(!), skrattar nästan högt!

Minns också att jag kände en viss oro, såklart, ville ju så gärna att den som fanns där inne skulle stanna där. Och det gjorde han ju också.

IMG_6317
På denna tid bodde vi hos svärföräldrarna under tiden vi renoverade vårt nyköpta hus. En tid jag minns med värme. Har känt en sån enorm tacksamhet över deras gästfrihet, tror seriöst att jag har bland de bästa svärisarna på hela jordklotet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s