Kaos kontra stabilitet

Ojoj, nu har jag varit riktigt uslig med att skriva igen! Ber så mycket om ursäkt, men gårdagen var totalt kaotisk! Fanns seriöst inte en sekund över till att skriva, och hur kommer det sig att man har som mest att skriva om när man har minst tid?! Och sen när man väl har tiden så kommer man inte på något att skriva om!?

Hursomhelst, gårdagen började med en rätt trött Elmer, trots att han sovit en helt okej natt. Han har blivit rätt snuvig igen och det stör hans nattsömn en del, och på morgonen ville han till och med sova bredvid mig sitt sista sovpass. Finns nog inget mysigare än det!

12083665_10153547218663121_36373341_n

Resten av dagen gick i gnällighetens tecken, jag kunde inte lämna honom på golvet själv i mer än 5 sekunder så började han gråta eller gnälla, ibland räckte det till och med att jag bara gjorde en ansats till att lägga ner honom så började det! 1932010_10153533264168121_1052340619_n

När Tony sen kom hem hade jag hunnit slänga i mig 4 kalla fiskpinnar från dagen före, men listan på vad som lämnat ogjort var dock betydligt längre, håret var oborstat, likaså tänderna, och jag minns knappt om jag hunnit vara på toaletten sen morgonen. Det är lustigt det här, hur man bara stänger av sig själv och kopplar på överlevnad när man inte har andra val, och babyn kräver all den tid man har över. Man är totalt matt av allt bärande och underhållande, men man bara gör det ändå. Tycker att vi kan klappa oss lite på axeln hörni!

12443294_10153547218623121_1447610246_n

2 reaktioner till “Kaos kontra stabilitet

  1. Han verkar ha ett väldigt stort närhetsbehov just nu. Har du testat bärsjal? På det sättet får du ju händerna lediga och kan borsta tänder, hår och laga mat och en hel massa annat 😉 om han accepterar sjalen villsäga..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s