Fåfängans värsta fiende

Idag är det bröllop. Jag och Tony har sett fram emot detta extra mycket eftersom vi har ett barn- och hundfritt dygn från det att vi för Elmer tills hans farföräldrar. Ska bli så förbaskat skönt, även om jag kommer saknar Elmer något enormt. Farmor och farfar är bäst så jag behöver iallafall inte oroa mig det minsta att han inte skulle ha det bra.

Mitt största problem just nu dock är något som så typiskt ska hända en dag då man ska på fest och vill vara lite fin… Jag har fått en vidrig vagel i ögat! Inte en sån som sitter på yttre kanten heller utom en inombordare, som gjort att hela ögat svällt upp och jag ser ut som Quasimodos yngre syster. Vet att detta bara är ytligheter, men jag lider något enormt av det, varför just idag liksom?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s