Fulgråten

Fina Sandra skrev en så bra kommentar på inlägget om ”Advice Wipes” att jag bara måste lyfta fram den här!

Alltså JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wipe that poop with them. Är så H I M L A trött på gråten o gnället o missnöjdheten varje förmiddag i detta hem, vill blogga om hur jävla slut jag är varje dag o undrar verkligen om jag är deprimerad eller ej, (hade en timme för mig själv igår o duschade tio minuter o fulgrät på sängen resten av tiden), men pga en enda kommentar av en nära vän så känner jag att jag inte kan blogga om det. Ba ”ifall nån ringer barnskyddet” alltså skojar hen. Men i alla fall så piggade denna video upp lite så tack för det! Kram

Alltså, nu säger jag det här till alla som känner som Sandra skrivit här ovan! Skriv, skriv, skriv för bövelen! Jag hade inte överlevt om int jag fått skriva av mig när det är som värst. Eller när det inte ens går att skriva av sig – FULGRÅT! Haha, visste inte ens att fulgråten existerade (förutom i dåliga kärlekskomedier) förrän jag fick Elmer! Nu sportar jag fulgråt minst en gång i veckan, för överlevnad. Ibland kommer det då man minst anar det, men precis som Sandra skrev, ofta när man fått allt för lite tid för sig själv, håret står på ända, hjärtat klappar, påsarna under ögonen når en ner till munnen och tröttheten ständigt är närvarande – och så skriker en övertrött Elmer för att man håller på och hjälper honom ut i vagnen för att han ska få sova – plötsligt börjar man själv yla som ett skadat djur och man brölar rakt ut i luften och bannar sig själv över hur dålig man är, och hur orättvist och oförtjänt allt är! Känner någon igen sig?

12899780_10153591019763121_1940869241_n.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s