Det första jag köpte

Fick en lustig fråga där någon undrade vad det första jag köpte var när jag fick veta att jag var gravid. Jag minns det som igår när jag fick veta att jag väntade E, lika bra minns jag hur jag ännu febrilare började söka vagn! Jag hade sökt och googlar vagnar redan sen en tid tillbaka. Som om jag visste att graviditeten väntade runt hörnet (så himla naivt nu när jag tänker efter). Jag visste vad jag vill ha för märke och funderade på modellen ett bra tag innan jag bestämde mig för en Emmaljunga Citycross.

Ja, det blev ju ingen Citycross, men nära nog köpte vi en i modellen Nitro City – när jag var i vecka 9!! Ni märker ju mitt tålamod här, det existerade inte. Vagnen skulle handlas nuuuuuuuu, annars blir det bråttom!! ”Han kommer ju snart”, kunde jag utbrista när Tony försökte få mig att tagga ner.

12884374_10153578295298121_1645907419_n
Så där har ni det, vagnen var helt klart det första på min shoppinglista, det var liksom det som jag kopplade ihop med en graviditet och en baby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s