Mysbelysning som funkar året runt

Lite trist med regn och rusk därute just nu, men det kanske är bra att vi stannar upp lite i vårt vårrus och myser lite med det sista av mörkret som finns. Måste bara tipsa om de lampor vi använde oss av som mysbelysning på vårt bröllop och som även pryder vårt vardagsrum. Dessa fantastiska lampor är designade av min fina vän (och chef genom många år) Pernilla och ni hittar lyktorna på Blossom i Jakobstad eller på deras websida här. Numera finns de dessutom också i svart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s