Då var jag igång igen

Häromdagen räknade jag mina målarpytsar och konstaterade att jag har 16 olika färger av Vintage Paint! Snart har jag ju prövat alla! Tycker det är så roligt att ha färger hemma ifall andan faller på att måla något. Hittills har både stolar och gungor och krukor och ramar fått sig lite målstänk! Har en tavelramssamling som snart kommer åka upp på vägen så fort jag får tummen ur och beställer foton från ifolor.fi.

Igår började storstädningen inför Storby/Kyrkbacken-Loppisracet här i juni, SÅ mycket ska rensas bort har jag tänkt! Är så trött på alla småsaker som ligger överallt!
Så igår flyttade jag ut en av våra metallhyllor från IKEA på glasterassen. Har länge tänkt att de ska få stå där med en massa krukor med örter och blommor i. Måste bara hitta blommor som tål terasshetta – tips?

Var dock så trött på järnhyllan som den var så jag tog upp första bästa färg (faktiskt bokstavligen så bestämde jag mig att den första färger jag drar upp så blir det!), och fram kom Stone Grey. Eftersom färgen fäster bra på de flesta ytor var det ju bara att börja måla. Ville dock inte ha hela hyllan målad så det fick själva ”skelettet” om man kan säga så. Här har ni hyllan utan färg och med ett varv av färger Stone Grey. Tänker mig sen brokiga krukor i olika storlekar som trängs på hyllplanen. Kommer bli najs!

13228171_10153715338813121_638973885_n13235709_10153715338758121_682519174_n13219988_10153715354603121_259736630_n.jpg

Annonser

En reaktion till “Då var jag igång igen

  1. Så snygg hyllan blev! Basilika tycker i alla fall om att ha det varmt och gosigt. De flesta sommarblommor borde väl gå bara de får tillräckligt med vatten.
    När blir loppisracet?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s