Att våga ta steget

Igår sökte jag jobb. Inte vilket jobb som helst utom ett jobb jag ofta drömt om, men som jag aldrig känt att rätt timing till att göra något åt. Jag har varit lite av en fegis, med andra ord. Men mammarollen har lärt mig mycket, inte bara har jag finslipat min förmåga att hantera flera bollar samtidigt, tåla stress och press och sömnbrist, utan jag har än en gång, om än mycket tydligare, fått konstatera det att livet, det är bara ditt (och ditt barns en tid också). Du lever bara en gång här på jorden (klyschigt men sant), du bestämmer hur du formar din vardag, dina relationer, hur du prioriterar din tid.

Jobbet jag sökte är inom ledarskap, mer än så vill jag inte avslöja, jag antar det kommer vara ett regn av ansökningar, så jag tänker inte ta ut för mycket i förhand, men jag vet att jag är kompetent, så mycket vågar jag tro på mig själv, och jag vet att jag skulle vara bra på det.
IMG_4706

En reaktion till “Att våga ta steget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s