Ung och sprucken

Har suttit och lyssnat igenom gamla covers i hopp om att finna någon typ av inspiration.

Jag kämpade mycket när jag var yngre, bar på massor av känslor som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra av. Sårade och blev sårad. Gick från att gå från vrak till att totalt stänga av till att äntligen förstå att låta mina känslor rinna ut genom sången i stället… och det märks tydligt som en röd tråd genom de covers jag gjort. Jag har aldrig valt låtar utifrån deras popularitet utan i stället fokuserat på det jag velat få ventilera just där och då. Att få förmedla känslan har alltid varit det allra viktigaste för mig och jag sjunger ogärna sånger jag inte kan anknyta till.

Här kommer tre covers, alla tre är åtminstone 3-4 år gamla. Fast det kändes ändå som igår. Konstigt det här med tid, hur fort den kan gå…

Hursomhelst, enjoy! Berätta gärna om du får någon favorit. 🙂

2 reaktioner till “Ung och sprucken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s