Invigningen av Jakob Center

Tre dagar med tiotimmarsskift och tre veckor lika intensivt arbete innan det sätter sina spår på både kropp och knopp. Tid eller motivation till att göra mycket annat än att sova har varit som bortblåst när man väl trillat in genom dörren om kvällarna, igår hade jag så dåligt samvete att jag till och med lämnade en lapp åt Tony med frågan om han inte kunde blogga åt mig en dag. Det kom såklart inte på tal, men försöka går ju!

Idag har jag jobbat från 8-18, och strax därefter har jag fått inviga Jakobstads köpcenter med ca 200 andra människor, som hade äran att vara inbjudna till kvällens VIP-event. Det var en fin ceremoni, vacker sång, fina, relevanta tal och gott tilltugg som nyöppnade Robert’s Coffee stod för – vi kan ju ta och börja där för WOW! säger jag bara. Vilket café vi fått till det gamla Terazzohörnet. Mamma, jag och pappa startade vår runda i Robert’s Coffeehörnet och provsmakade den fantastiska egengjorda gelaton som ägarna Lasse Forsman, Anna Aromäki och Maria Salo bjöd på. Vet ni, med dom ägarna är det som bäddat för succé. Vi satt där på övervåningen, mamma och pappa funderade över att det ju precis är i gamla Terazzo vi satt, och jag fantiserade om hur mysigt det skulle bli att få sitta där, efter en shoppingrunda, eller under lunchen, och se snöflingorna dala utanför fönstret.

Det snöade förresten en stund idag. Tänk!

När vi sedan styrde kosan in till H&M studsade jag nästan. Vi gick igenom avdelningarna en och en och jag fick stolt visa upp de tre avdelningarna jag varit med och fixat: L.O.G.G. Sport och Modern Classic. Är så himla nöjd med vad vi åstadkommit på den korta tiden vi hållit på! Det känns som om vi nästan bott på H&M de senaste veckorna, vi har blivit så tighta hela gänget, världens härligaste arbetskompisar!

Vet ni, jag ser så otroligt mycket fram emot morgondagens öppning!
Hoppas på att få se många bekanta ansikten! Vi ses väl?!

Vill ni ha en sneak-peak? Här har ni en artikel från ÖT!
Lilla jag fick till och med vara med på ett hörn… 🙂

jakob_center_jakobstad_pietarsaari_hm_seppala_cubus_roberts_coffee_ziio_4_5810f17e2a6b22ae8ac56712jakob_center_jakobstad_pietarsaari_hm_seppala_cubus_roberts_coffee_ziio_13_5810f1939606ee42e5ae0eef
jakob_center_jakobstad_pietarsaari_hm_seppala_cubus_roberts_coffee_ziio_12_5810f1912a6b22aeca61ce25

BILDER LÅNADE FRÅN DUKTIGA IDA-MARIE’s BLOGG!

En reaktion till “Invigningen av Jakob Center

  1. Det var nog så fint där, du har verkligen fått en bra arbetsplats och ni hade ställt i ordning så fint!!! 😀 det var den finaste och messt välplanerade H&M jag varit i 🙂 roligt att du gillade bilderna ^^

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s