En sannerligen lyxig julkalender

Känns så märkligt att prata om julen, jag insåg inte hur nära december vi var förrän jag såg snön på marken och på bilen i morse när jag startade mot jobbet klockan 05 på morgonen. Men vi är ju i november nu, därför tillåter jag mig själv att börja gå i juletankar redan nu, julälskare som jag är.

Nu ska ni veta att det kliar i händerna! Igår gjorde gjorde Tony ett av sina ytterst sällsynta besök till Chydenia Center tillsammans med Elmer och köpte något riktigt, riktigt lyxigt till mig inför julen. Fick nys om denna kalender redan förra året, men hann aldrig få någon då de var slutsålda överallt. Nu har jag en alldeles egen – en The Body Shop Julkalender!

img_6115

Redan påsen i sig skvallrade om något riktigt trevligt inuti…

img_6116img_6118
Det tyckte såklart Elmer också, så jag fick hjälp med att kolla in innehållet.

img_6127img_6135
Och här har ni den! Inte bara snygg, utan full med en massa goodies! Jag använder ju egentligen bara använt Mary Kays produkter, och är så supernöjd med dem, men det är så roligt att testa på nya saker ibland också, skönhetsproduktälskare som jag är…

img_6138
Nu är bara den stora frågan! HUR SJUTTON SKA JAG KUNNA VÄNTA EN MÅNAD?!?
Vill ni att jag gör inlägg för varje lucka jag öppnar varje dag sedan? 🙂

En reaktion till “En sannerligen lyxig julkalender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s