Frukostflickorna goes Jeppis

Den här helgen har varit extra händelserik, trots sjukledigheten. Har verkligen haft möjligheten att ladda batterierna lite och även om jag inte tycker kroppen gjort några särskilda framsteg så är energinivån något högre.

Igår tog jag min vän Linnéa under armen och gick tillsammans med 80 andra kvinnor på Frukostflickornas frukostevent på After Eight. Stämningen var varm och bubblade av förväntan och entusiasm och det var så fint att samlas på det sättet, med så många andra som kommit dit med inställningen att få njuta av en trevlig stund i goda vänners lag. Frukosten var amazing och väl igenomtänkt, varken för mycket eller för lite, och fina Pamela som höll ett litet speech tillsammans med Michaela som är hjärnan bakom hela konceptet gjorde ett fint jobb och gav oss en perfekt dos pepp samt många tankeställare.

IMG_6455
After Eight håller på att fyllas av fina kvinnor…

IMG_6456
Före-bild på frukostbuffén.

IMG_6458
Vackra Cecilia på Legera hade dukat upp med en otroligt vacker flowerbar som jag aldrig hann få chansen att gå och plocka ur, då kön hade hunnit bli så lång innan det var dags att åka hem till Elmer. Som tur så öppnar Legera sina dörrar i Smedjan i Jakobstad inom 2 veckor, och då ska jag minsann passa på de gånger jag befinner mig i Jakobstad!
IMG_6459IMG_6460
Fantastiskt goda, nybakade bullar satte extra guldkant på frukosten.

IMG_6462
Supersmarrig välkomstdryck, alkoholfri såklart. 🙂

IMG_6463IMG_6467

Hur kommer det sig att det alltid blir överfullt på tallriken när man är på buffé? 😉

IMG_6468
Fantastiskt god och krämig yoghurt toppades med glutenfri, hemmarostad granola.

Tack Frukostflickorna för denna gång! Känner på mig att det blir flera gånger för min del…
Nästa gång kan ni ju komma till Kokkola? 😉

En reaktion till “Frukostflickorna goes Jeppis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s