Riding the Bumblebee pt 2

***Inlägg i stolt samarbete med Maxifun***

Nu när har jag haft några rundor på mig att testa liggdelen till vår älskade Bebettovagn tänkte jag skriva lite mer om den.  Är så himla glad att just den fick stanna hos oss och att vi fick sålt de andra vagnarna för den här vagnen hade jag nog saknat! 

Vagnens chassi är i aluminium och finns i grått, svart och vitt. Stora lufthjul fram och bak garanterar en smidig åktur med bra dämpning. Stötdämpningen i sig är förresten alldeles suverän! Varukorgen under tycker jag är djup och rymlig och väldigt lättåtkomlig, och tack vare väskan som kommer med (ej i bild)  och som ryms perfekt in i varukorgen möjliggör det ännu mer förvaring. Modellen jag har är en Murano och sitt- och liggdelen klickas på och av med något som ser ut som legoklossar nästan, en svinenkel mekanism. Barnet sitter/ligger väldigt högt uppe och båda delarna kan man ha både bak- och framåtvänt enligt vad barnet föredrar (liggdelen ska ju dock vara vänt med ”ryggen”  mot färdriktning.)

Tyget är vind- och vattenavstötande och har dessutom UV-skydd 50. På bilden ovan finns en dold dragkedja ifall man vill ha mer ventilation under sommaren. 

Ett handtag högst uppe på suffletten är praktiskt när man klickat loss liggdelen och vill bära den med sig. 

På locket finns en uppfällbar flik med en magnet i sig som man kan fästa i en liten flik som hänger ner från sufflettens tak. Perfekt sol- och insynsskydd som ändå släpper in bra med luft!

Liggdelen är stor! Här har jag placerat en Nordlys light mini åkpåse och den ryms helt och hållet på längden utan svårighet. Under liggdelen finns en liten ratt man kan vrida på för att justera ventilationen underifrån. Och det bästa – ett uppfällbar parti i huvudändan som man kan höja/sänka ifall barnet t.ex. är förkylt och behöver få upp huvudet/överkroppen lite för att underlätta andningen, men utan att det blir för mycket lutning för ett spädbarn. Minns att vi krånglade mycket med alla möjliga handdukar och filtar för att få upp Elmers huvud när var snuvig, så det här är himla tacksamt. Fungerar säker också bra om babyn har reflux.

Bebettos vagnar hittar ni på Maxifun I Jakobstad och går att fås som 2-in-1 eller 3-in-1. I MaxiShop finns det ett fint utbud av vagnar att känns och klämma på, och vill man göra vagnen helt till sin egen så går det att få den helt custommade med färger och tyger enligt personligt smak och tycke. Vagnarna står aldrig i något lager utan tillverkas enligt efterfrågan, vilket är suveränt, vagnarna fyller alla EU-krav och har även en del patenter på nacken. Leveranstiden är 2-4 veckor. När det gäller pris varierar de lite, men rör sig ändå inom samma prisklass. Den allra nyaste modellen Tito, som är den mest uppgraderade av dom alla fås som 2-in-1 för 700€ och 3-in-1 (med bilstol) för 750€. I priset ingår dessutom lock till liggdelen, footsack till sittdelen, regnskydd och myggnät samt 1-2 skötväskor beroende på modell. Hur bra?! 

2 reaktioner till “Riding the Bumblebee pt 2

  1. Alltsåååå, säljer Maxifun barnvagnar?! Tänker bara att du säkert menar Homefun? Eller…? Hursomhelst, snygg vagn! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s