Vinnare av Giveaway 3&4

Wow, vilken vecka vi haft bakom oss. Tony och jag har båda namngett den som ”The Worst Week Ever”. Hursomhelst! Slutspurten inför julen närmar sig och jag har två TOPPENGIVEAWAYS och ett suveränt erbjudande att dela med mig av. Men först! Vinnarna av Aveo- och Kaffiagiveawaysen:

🎉 Grattis Julia B! Du vann en snygg julgransdekor från Mooncake sponsrat av Aveo! 🎉

🎉 Och Grattis till niobarnsmamman, som får hämta två rawcakes från Kaffia! 🎉

Kontakta mig på sarajohannarasmus@gmail.com, så fixar jag resten! 😊

Till resten, håll utkik för redan i helgen kommer en ny giveaway upp här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s