Ett instagramkonto för all överloppskreativitet

För lite på en vecka sedan startade jag ett helt nytt instagramkonto. Namnet thiscreativehaven uppkom då jag tänkte att det skulle få bli en tillflyktsort för alla de bilder som inte riktigt ”passar in” i mitt nuvarande flöde, en oas av kreativitet som tillika fungerar lite som en bilddagbok över det jag producerar när barnen inte är i fokus (dvs sover). Följ gärna! När jag nått 100 följare tänkte jag fira med en liten tävling.

28383469_10155502177503121_590418383_n

Vad gör ni när ni har egentid?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s