Två streck.

Där! Plöstligt uppenbarar sig det där andra röda strecket på provstickan. Ruset av hundra miljoner och en tankar som genomströmmar ens medvetande. Man kan liksom inte sluta stirra på stickan.
Sen då?

Ren. Lycka.

Om man kunde beskriva ren lycka så är den stunden nog här nu. När väntan på det där strecket nästan blivit outhärdlig, och diverse jobbiga, skrämmande tankar redan hunnit snudda ens sinne många gånger om. Men strecket, det kom. Och jag som länge tänkt återuppta min gamla vana att sätta tankar i text bestämde mig plötsligt för att Nu är tiden inne.

Den här bloggen kommer vara privat några veckor ännu. Så när ni väl läser detta är jag mycket klokare vad gäller fröet i mig. Och kanske har jag hittat min alldeles egen skrivstil då, så behöver jag inte känna att mitt skrivande påverkas av mina läsare, utan mina läsare snarare får snarare påverkas av det jag skriver i stället. Spännande tider ligger framför mig. Jag tror bestämt jag kommer dela med mig en del av den åt er. Hur mycket är ännu oklart.

Men välkomna med,

(om några veckor.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s