Ursäkta, vad?

Sökte efter sidor som sålde mamma-bikinis igår och hamnade i stället in på detta forum av en slump och kunde inte låta bli att reagera. En kvinna hade varit med sin man på simhallen och sett en gravid kvinna i något som hon beskrev som en minimal bikini. Enligt henne var det en liten kvinna med stor mage och att människor, inklusive henne och hennes man inte kunde låta bli att stirra och att det enligt hennes man såg rentav hemskt ut. (Vidare i forumet läste jag att mannen hade en annan kultur där det var förbjudet för gravida att visa sig bland folk.) Hon avslutar med att hon inte visste hur den väntande mamman i fråga inte förstod var gränsen gick, och att hon inte visste att det var tillåtet att som gravid gå på allmänna platser och visa magen på det sättet, att det såg riktigt snuskigt ut.(!!!!)

Jag är totalförbryllad över detta inlägg. Graviditet är ju något av det normalaste som finns och jag förstår inte hur en gravidmage kan anses vara snuskig?!
Vad anser ni själva, gravida som icke-gravida? Själv har jag tänkt börja simma och haft sån ångest över vad man riktigt ska ha på sig, det är så svårt att hitta simdräkter som passar bra, och har så tänkt att bikini får duga.

Tycker själv att det här inlägget saknar all logik och undrade först om det var ett skämt men när jag läste vidare i forumet så var det tydligen på fullaste allvar.. Klickar ni på bilden kommer ni till tråden.

blä

2 reaktioner till “Ursäkta, vad?

  1. Va! Saknar all logik jo. Jag simma hela graviditeten utan att ens veta att någon kan ha upplevt det sådär. Simma sista gången ca ett halvt dygn innan verkarna börja…

    Gilla

    1. Jo, men jag tror jag nog att det sist och slutligen är väldigt få som tänker i dom banorna att det skulle vara snuskigt och obehagligt. Visst har man tittat lite extra när någon gravid kommit in i simhallen just för det att jag alltid tyckt gravida kvinnor är SÅ VACKRA! Men att det skulle gå åt andra hållet måste ju höra till ovanligheten..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s