Att få vara stolt över sig själv

Igår damp vår  månatliga tidning Applause ner i postlådan. Perfekt att få läsa det senaste med morgontéet. Vet inte hur det är på ert jobb, men det fantastiska jag fått erfara med mitt underbara jobb är att vi hejar på och stöttar varandra hela vägen. Trots att vi jobbar fristående är vi som ett enda stort team. Det lustiga är att företaget har allt som skulle kunna leda till hård konkurrens konsulter emellan, ändå har jag under min tid som konsult aldrig upplevt vare sig svartsjuka eller backstabbing. Det finns helt enkelt inte. Tycker det är helt fantastiskt och allt beror på de starka värderingsgrunder som satts ut från allra första början. Att få ha ett företag med något så starkt som Den Gyllene Regeln i ryggen hjälper inte bara en att bemöta andra människor fördomsfritt med ett leende och välvilja, utan också att utvecklas som person. Sen jag satte foten in i den här underbara världen har jag uppmuntrats att aldrig vara någon annan än mitt alldeles egna, unika jag. Jag är stolt över den jag kommit att bli det senaste året, the best version of me.

Att sen se detta bland resultaten på näst sista sidan kunde inte ha varit en bättre start på veckan. Jag är så, så stolt över mig själv. Och så otroligt tacksam för allt förtroende jag fått av alla fina kvinnor jag träffat.
Det här är mitt jobb, och jag älskar det!
11113143_10152947067538121_5114370748693366799_n10349064_411771285673028_4610268099829546328_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s