Veckans planer

Idag är en dag jag verkligen väntat på! Ikväll kommer nämligen ena semifinalen av Eurovision Song Contest! Det är lustigt med det evenemanget, antingen älskar man det eller så hatar man det, det finns inget mittemellan. Själv hör det till en av min familjs många traditioner, att följa med ESC, på senast har det mest blivit att vi ser finalen tillsammans, det blir så mycket annars, i år är inget undantag heller. I helg får vi besök av mor, far, lillasyster och hennes pojkvän, ska bli så roligt att ställa till med lördagsmys i vår halvfärdiga, nya lya. Hur brukar ni ”fira” ESC-dagen?

Denna vecka är det fullt program fram till söndag. Igår, idag, onsdag, fredag och lördag hjälper jag till på Blossom här i Kokkola. På torsdag ska jag till Jakobstad för några sminkningar, lunch med min fina storasyster (moster) och till min bokförare. Gillar att ha en full kalender, det gör mig lugn.

unnamed
D
agens mörka outfit – njuter av att dress the bump, så att säga. Fyndade en svart klänning från inWear på loppis för några dagar sedan och knöt sedan bara upp arbetsskjortan från Rabens Saloner under bysten för att markera bulan ytterligare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s