This little drug of mine

Vet inte vad det är med isbitar men som gravid har jag utvecklat ett stort ha-begär för just allt som har is i sig. Jag fryser gärna ner Novelleflaskor så de får en såndär härlig frostig, men ändå flytande konsistens och de gånger jag är på Blossom kan jag inte låta bli att köpa en Italian Soda på Spice Ice. En Italian soda är egentligen bara sodavatten, isbitar och lite smaksirap, och jag brukar variera mig mellan hallon, persika, apelsin och jordgubb – så läskande! 

ice

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s