Bellybutton pop?

Idag kickar vi av vecka 20, och i morgon är det bara en vecka kvar till nästa ultra där vi får veta om allt är bra med vår lilla vän, och såvida vi inte har en blyg krabat därinne så får vi också veta om det är en liten han eller hon! Så himla spännande så jag nästan spricker!

De senaste dagarna har naveln blivit allt grundare, och jag tycker det är så roligt att spekulera i om den kommer poppa ut eller om det ändå förblir ett litet hål där. Onödig fundering kan man ju tycka, men har alltid varit så fascinerad av naveln! För er som naveln vände sig på, när skedde detta, och kom det som en otippad överraskning?

Bilden nedan är tagen för en vecka sedan, när vi precis flyttat in. Vad har ni för gissningar? Är det en tjej eller en kille som gömmer sig därinne? 

boy or girl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s