Jobb- och magtankar

Står på jobbet med värkande fötter och vader på något som måste vara årets hittills lugnaste dag, såklart. Alla är ju och firar nykläckta studenter, och vilken vacker dag dom fick sen! Snart är det även dags för mig att packa ihop för denna säsongs officiellt sista dag på Blossom. Har varit här och hjälpt till när det behövts de senaste månaderna, och nu är det dags för sommarlov och sedvanligt arbete på golfbanan. Däremot blir det inte lika intensivt som tidigare, det skulle inte gå då jag redan nu märker hur tungt det är att stå mycket. De dagar jag orkar fyller jag i med Mary Kay och så håller det på fram till sista augusti. Efter det har jag så småningom tänkt ta mammaledigt, beroende på hur jag mår. 

Bild 30-05-2015 kl. 15.14 #2
N
ågot jag redan fått konstatera är att det kommer bli tungt i sommar.
Igår skulle jag resa mig från soffan och fick stanna och pusta ut på soffkanten då det spände i magen som om blåser upp en ballong till bristningsgränsen. Där och då sa jag rakt ut åt Tony att ”det är ju tungt redan, och jag är bara halvvägs, hur blir det inte sen om 10 veckor, jag kommer bli så stor..”
Tror att jag om 20 veckor kommer vara så otroligt redo att ploppa ut den lilla, redan nu kan jag känna hur skönt det skulle vara med min gamla kropp! Men oftast är det nog oerhört mysigt med magen, man är liksom aldrig ensam.
Lustigt det här med magen annars, nästan varje dag får jag konstatera att jag spillt något på den, juice, brödsmulor.. ja, sånt. Man är så ovan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s