Efterlysning på bloggar!

Jag behöver fler bloggar att läsa! Just nu spinner jag runt mellan typ 5-6 stycken och stalkar snart sönder dem i min önskan att de skulle uppdateras varje minut typ! Det är svårt att leta upp intressanta bloggar själv, så nu önskar jag att ni med bloggar, eller ni som läser bra bloggar, gravida eller ej, skulle kommentera med en länk och en beskrivning till dom här i kommentarsfältet! Mycket roligare att läsa om man fått en personlig rekommendation. Kommer i ett senare inlägg sen att skriva en lista på de bloggar jag läser, och på mina 5 favoriter av de som kommenterat! 🙂 Så go wild! PLEASE!

brun

Bring it on!

3 reaktioner till “Efterlysning på bloggar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s