Morgonstund

Godmorgon på er! Började dagen med att köra T till jobbet, för tillfället har vi bara en bil så det blir en del pusslande hit och dit.. Har skruvat ner en brandvarnare som fått spunk och skrämt vettet ur Rosa hela natten och morgonen (lugn, vi har tre till…) och nu sitter jag och äter frukost och får konstatera att krafterna har börjat ta slut. Har jobbat 8 dagar i streck och börjar känna att det räcker nu. Har svårt att sova och kroppen är sjuk och känns obekväm på något sätt…

Nog klagat. Ville bara kika in och säga hej innan jag kör iväg till jobbet!
Ha en superfin dag! Bild 01-06-2015 kl. 07.54

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s