Slödag

Blev en relativt lugn dag för min del idag. Blev tillsagd att vila lite – so I did.
Virrpanna som jag är trodde jag dessutom att jag skulle på rådgivning imorse, men det var först nästa måndag, så jag sov lite längre i stället, vilket var extremt välbehövt. Får bara konstatera att jag har tur som har en hund som är lika mycket sömntuta som jag.. Utöver det har jag egentligen bara packat kläder jag sålt på Syrrans Garderob, och fört dem till posten tillsammans med några MK-leveranser, mer än så orkade jag inte. Ikväll åkte vi på kort visit till svärisarna som firade 30-år bröllopsdag – inte illa! 

ökHade tänkt mig det skulle se lite coolare ut att posera i solglasögon, men det ser ju rentav fjantigt ut med dom på inomhus! joj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s