Kvällsklädsel och namnfunderingar

Och detta slängde jag på mig ikväll på kalaset. Blev en mörkblå klänning jag fyndat på loppis med skärning vid höften, alltså precis under magen. Det är verkligen skönt att vara 21 veckor gravid. Ännu finns det så mycket att ha på sig!
Ska dock bli skönt nu när sommaren (förhoppningsvis) kommer så man inte behöver tänka desto mer på det utan bara kan svassa runt i bikini och något löst sittande tygstycke.

fin yayNågon som borde färga håret. Planerar på att slinga håret i massor av ljusa nyanser nästa gång jag ska till frissan, och med en intentional utväxt – bättre det än att färga håret från roten.

Förresten har vi börjat fnurra ordentligt på det här med namn. Och just nu börjar våra favoritnamn på E, M, R och T. Men det är ju så svårt, för vem vet sen när bebben kommer om det då är en E, M, R eller T? Plötsligt kan det kännas helt fel! Själv skulle jag ha hetat Anna-Sara, men föräldrarna delade upp det namnet på mig och min lillasyster i stället. Bra så!

En reaktion till “Kvällsklädsel och namnfunderingar

  1. Jag tycker ni ska ta ”E” 😉 å Grattis! Hade mina funderingar över att det blir en h*n när jag såg formen på magen (min 86 åriga mormor har lärt mig + att hon kan se via läppar om man är gravid 😂) och nu när bokstäverna kom så vet jag för jag kommer ihåg vad du hade för förslag! 💚

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s