A true haul!

Igår hände något av det roligaste jag vet – fick nämligen hem en leverans på posten! Det är lustigt hur man kan tycka det är lika kul varje gång trots de flesta produkterna ju ska vidare till kunder, och inte lämnar i ens egna händer.
packat
Denna gång kom däremot det så kallade ”stjärnpaketet”, som är något av en kvartalsutmaning för de som vill hålla sig on track. Jag brukar sätta upp mål för varje kvartal och denna gång hade det gått riktigt bra, en månad var jag till och med tvåa på topplistan i Finland. På bilden nedan syns produktpaketet som jag fick på köpet som gåva för att jag klarat min utmaning. Älskar verkligen detta fantastiska sätt att belöna som företaget har, det är så kvinnoinriktat som det bara kan bli – för vilken kvinna gillar inte gåvor? Rörstrandkärlen kommer från Swedish Grace-serien, och är specialdesignade för företaget med hjärtan på. Tycker Swedish Grace är så vackra! stjärnpaket
Passade på att organisera och färdigställa några leveranspåsar innan allt fick flytta vidare till stora lagret i mitt halvfärdiga kontor… Ååh vad jag längtar tills jag får visa vårt färdiga hem!del av lagerNågra ögonskuggor.. Passade på att beställa hem några nya färger till mig själv att ha på sommarens sminkklasser.

ögonskugga
Blev nyfiken på den här highlighting-rosetten. Den kommer från en lite äldre kollektion och har fått massor av bra recensioner. Den ser ju lite rosa ut, men hade en härlig lyster. Vi ska se nu… 🙂
mk
Plockade om lite bland paletterna igår, borde byta ut highlightingpudret som jag dumt nog packade väldigt dåligt i resväskan när vi åkte till Stockholm på skolning i april.. Läppglansen älskar jag! Vårdande och mjuka på läpparna, med absolut minimalt klibb! Samma gäller de vårdande läppstiften som ser något demolerade ut då vi såklart använder en liten spatel när vi prövar ut färgerna på klass. De två mittersta är mina absoluta sommarfavoriter, men inväntar ett korallfärgat som jag använt slut för att det är så bra!
make
B
lev ju ett riktigt sminkinlägg det här… Men var bara så ivrig. 🙂
Har ännu lite svårt att förstå hur pojkflickan i mig någonsin skulle börja intressera sig för hudvård och makeup, men tänk så fel man kan ha om sig själv. Det är ju hur kul som helst!

2 reaktioner till “A true haul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s