Söndagsmys

Hej på er!
Vaknade klockan 9 i morse efter en orolig natt och inte en smula utvilad.
Hade tänkt ha ett eget loppisbord på loppisracet i Rödsö, men 11-timmars skiftet på golfbanan igår satte sina spår på min gravida kropp, så det blev inget. I stället tog vi en ytterst snabb runda på loppisracet här i närliggande Storby/Kyrkbacken i jakt på en spjälsäng, och vi behövde inte leta mer än på två ställen så hittade vi den perfekta sängen med tillhörande madrass som endast blivit använda tre gånger, så den fick vi hemlevererad för några timmar sedan! Nu behövs bara sitter, spjälsängsskydd, någon typ av diapergenie och bas till babyskyddet + lite annat smått så är vi baby-redo! Gillar ju att vara ute i godtid, vetni.
Efter vår korta runda var jag så slut att jag sov i något som kändes som flera timmar på soffan… puh.

Idag har vi haft lyxen att få finbesök inte en, utan två gånger. Först ringde min vän Linnéa och ville komma på snabbvisit, vi hann catcha upp om det allra senaste innan hon måste rusa vidare.

Några timmar senare ringde mina föräldrar som råkade ha vägarna förbi Kokkola en söndag av alla dagar, de är här så sällan så gissa min lycka då de undrade om de fick svänga förbi på kaffe! 
stuff stuuff

Så idag har kaffepannan gått het, och jag har haft en anledning att städa upp här lite. Mamma och pappa kom med ett välbehövt knivset och lite småkläder som de köpt under sin Stockholmvistelse förra helgen. Och ni kanske börjar ha era gissningar om vad som finns där inne i magen. 😉tackEfter lite små diskussioner med mamma, och pappas sedvanliga tupplur i vår säng, så åkte de vidare mot sommarstugan, där de spenderar våren, sommaren och delar av hösten sen några år tillbaka. Tack för besöket! Ni gjorde min dag!

En reaktion till “Söndagsmys

  1. Med orolig natt kom jag på, ser du mycket mardrömmar? Eller konstiga drömmar överlag..? Jag ser en massa, som stör min sömn väldigt mycket.. bland kan jag vakna på natten av att jag skriker/pratar högt i drömmen.. haha 😀 kusligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s