Same dress, a bit more bump

Letade lite bland mina bilder och hittade dessa från ett av förra årets bröllop på Villa Elba, min morbrors, rättare sagt. Nästa helg är det exakt ett år sedan dessa bilder togs.IMG_0428
Höll på att spara ut mitt hår och lät min egen hårfärg komma fram, för att sedan (dumt nog, men vad gör man inte för kärleken) färga det brunt några veckor före bröllopet. Suck, jag och hår…IMG_0464
Vi tog oss ner mot stranden för några bilder i solnedgången, min syster agerade fotograf, fråga mig inte vad min man gör på bilderna. Jag vet faktiskt inte. Men han får skylla sig själv att han spexade för nu åker dom upp här! IMG_0465

Dessa bilder, med något hög exponering, tog Tony av mig i lördags. Bär samma klänning, och samma skor också såg jag nu, på samma ställe.
Men man ser nog en viss skillnad från år till år! IMG_8722 IMG_8735Bilden ovan är tagen av min svägerska Alina, och bilden nedan av Tony, på samma ställe som vi fotades på i fjol. 🙂 Ganska skoj!  IMG_8799

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s