23+0

Jahapp! Då kickar vi igång en ny vecka igen! Vecka 24 kom så snabbt så det är knäppt! Det var ju alldeles nyss som jag hurrade över att vi var halvvägs..

Bebisen i magen är lika vild som vanligt, kan inte påstå att jag märkt av någon ny rutin ännu, det är oregelbunden aktivitet med sparkar lite här och var på dygnen. Än så länge störs jag inte av dem på natten, och h*n tycks vakna på morgonen när jag börjar röra på mig och då är det kanske lite extra liv i luckan.

Aptiten är fortfarande låg, jag äter mest för att jag måste, och äter jag för mycket mår jag dåligt halva dagen, så att dela upp måltiderna i små portioner och med korta mellanrum i stället har blivit en ny utmaning.

Chokladsuget är också tillbaka, vilket jag tycker är underbart! Men har bestämt att jag, från och med vecka 30 börjar sockerstrejka helt, för min egen, och babyns skull.
unnamed
unnamed (1)
M
agen tycker jag nästan har krympt, och sjunkit lite. Vilket är trevligt för det är så mycket lättare att andas, antar att jag bar på en del vätska tidigare. Men den är också betydligt spändare än tidigare, mer koncentrerad så att säga. Så nu är det bara att se fram emot vad vecka 24 har att bjuda på! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s