Giant lizards!

För er som missat att uppföljaren till Jurassic Park filmerna – Jurassic World hade premiär nyligen (säkert finns det någon därute) så yup, it’s out!

Själv hörde jag till skaran som inte ens vågade se vissa tecknade Disney filmer före jag var 14-15 (vild fantasi – check) så Jurassic Park är något som för mig vuxit i intresse på senare dagar. Jag ääälskar dinosaurier! Lärde mig alla namn utantill på dem och så vidare… Blir lätt ganska överentusiastisk. jurassic-world_1416979673_1416979684Ikväll ska vi och se filmen på bio. Förväntade mig massor av protester av mannen, och massor av fjäsk från min sida, men det gick över förväntan, utan fjäsk till och med. Så det blir tumiskväll med lösgodis från Filmtown och stora jätteödlor på vita duken! Utan att ge några spoilers, vad tyckte ni som sett den?

En reaktion till “Giant lizards!

  1. Jag har varit ett Jurassic park fan så länge jag minns, så jag gillade filmen.. Hade dock förvänta mig liiiiiite mera spänning och ”knyck -av skräck” scener 😝Mer än så vågar jag inte säja! 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s