En gul morgon

God midsommarmorgon! Idag kommer det komma upp några tidsinställda inlägg så länge jag jobbar. Dagen blir troligen lugn efter gårdagens stora, årliga tävling, men det finns ändå gott om saker att göra här.

Midsommarafton firas ikväll på sommarstugan med familj och vänner. Vi blir närmare 20 personer, familjemedlemmar, släkt och golfare i en enda salig röra. Brukar alltid bli lika lyckat och maten smakar extra gott i det goda sällskapet – dessutom är min far en mästerkock så på hans matlagning blir man aldrig besviken (tror aldrig det har hänt, faktiskt.)

Själv har jag bakat två focacciabröd på beställning, gissar att det blir italienskt ikväll. Focacciorna fyllde jag med rödlök, fetaost och soltorkade tomater (fick lämna bort oliverna då en viss herre i huset inte är särskilt förtjust.) Sen penslade jag med massor med olivolja och strödde flingsalt och lite rosmarin över – blir alltid lyckat! Himla gott bröd som måste ätas färskt!
unnamed (1)

M
in morgon började gulare än vanligt, ser jag nu efter att bilden är på plats. Gult piggar verkligen upp vilken dag som helst. Är inne i en gul period nu där många inslag i hemmet är just gula. Resten av inredningen är går i rätt jordnära toner i beige, grått, svart och vitt, så det är kul att ändra lite accentfärger efter humör och säsong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s