To be naked

Hittade en bild från ifjol och blev plötsligt skaparsugen! Tror jag tänker göra en till sånhär bild ikväll om inspirationen fortfarande flödar då. Ännu roligare skulle det ju vara om vi tog en före och efter bild efter att T sminkat mig, vilket han pratat om en längre tid att han skulle vilja prova göra, för skojs skull. Jag har bara inte gått med på dealen att vi i såfall måste ut och visa upp mig efter det också. 😉
10382641_10152247436193121_9102419431941525859_n
Idag ska jag till frisören, vilket jag sett fram emot enooooormt länge, ännu härligare är det då T bjuder på det, har klagat i något som känns som månader på mitt hår. Har varit brunett sen tre veckor innan bröllopet i augusti förra året och nu känner jag för att bli mer naturlig igen, typ som på bilden ovan, men med flera olika nyanser. Ovan har jag bara naturligt solblekt hår, vilket sist och slutligen är rätt svårt att efterapa. Skulle vilja ha en frisyr och en färg som håller länge, som bara får växa fritt några månader. Det låter ju som rena drömmen, finns det nånting sånt så ge gärna tips nu innan klockan 14. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s