The hair

Det är rätt lustigt egentligen, det här med hår, och hur stor uppmärksamhet vi lägger på det. Då igen är det ju helt förståeligt, frisyr och särskilt färg är ju något vi gärna håller likadant en stund, dels med tanke på att det kostar att fixa till det, och sen också för att det sliter på håret att färga det mycket – så det är ju egentligen helt förståeligt att vi vill att det ser bra ut en längre tid, det är ju den mest bestående ”accessoar” vi har. 

gera
N
är jag satte mig i stolen hos duktiga Hanna som har sin salong i Öja igår så visste jag egentligen inte hur jag ville ha det. Jag hade mina funderingar och tankar sådär på ett ungefär, men in the end hade jag nog ingen aning. Men vi satt oss ner och diskuterade lite, och bestämde oss sedan för slingor i tre olika färger, en mörkare nyans, som skulle funkar som bottenfärg, och göra utväxten något naturligare, en ljusare, som gick lite mot koppar, tycker röda toner lyfter fram mina ögon bra men T skulle aldrig gå med på helrött igen så slingor fick räcka, och sen en blondering som vi inte satt högst upp på hjässan utan som sattes för att ”kika fram” lite efter att vi klippt upp håret lite. Ville ha uppklippt för att lättare få volym, och jag älskar att böja topparna i mitt annars spikraka (så när som på några omotiverade vågor i nacken) hår så med uppklippt blir det snygg effekt.

Resultatet ser ni ovan. Är jääättenöjd, och kan varmt rekommendera Hanna som är både proffsig och prisvärd och har sin mysiga salong i anslutning till deras eget fina hus som ligger riktigt invid Öja-Market! Hon har kommit att bli min frissa, ni vet den där man inte skulle byta bort för något i världen!
Säg till om ni behöver hennes kontaktuppgifter!

Som bonus bjussar jag på en bild från tiden då jag hade helrött hår, jag fullkomligt älskade mitt hår här! Det kändes så jag, och någon gång, vare sig T vill eller inte, så kommer jag göra en redhead all over again!

301174_10150279743458121_4188071_n

Annonser

5 reaktioner till “The hair

  1. Min man skulle aldrig få bestämma vilken hårfärg jag färgade…. Förstås, om kag skulle göra mig blond kanske han sku säga nä 🙂 han valde ju mig (förhoppningsvis) inte för hårfärgen 😉 tycker du passade jättebra i rött 🙂

    Gilla

    1. Tja, får och får, om jag verkligen måste ha rött hade jag nog färgat det, men hans argument brukar vara att ”det ju är han som ska se på mig varje dag” så jag kan väl lika bra respektera att han inte gillar rött hår då. Man kan ju ha andra färger.. 🙂 Men nån gång blir det nog rött igen! 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s