En sväng till Jakobstad

Idag tog jag och T oss en tur till Jakobstad för att få ryggarna fixade av min far. Ända sen renoveringen har vi båda dragits med låsningar och huvudvärk av alla de slag så det var verkligen dags för ett besök hos naprapaten. När jag klev in på pappas mottagning i slutet av Tonys behandling såg min man verkligen manglad ut, men han tycktes ha fått hjälp med besvären också, vilket ju är viktigast.
När jag stod på tur fick jag för första gången någonsin inta gravidposition där jag fick sitta under behandlingen i stället för att ligga. Det visade sig att jag hade fyra låsta kotor på rad, så där har vi en av anledningarna till att det varit något tungt att andas på senaste tiden..

Efteråt tog vi tillfället i akt och gick till Mr. Bank för pizzalunch! Kan varmt rekommendera det stället! Godare pizzor hittar ni inte i Österbotten, om så inte i hela Finland! Välgjorda pizzor på färska, bra råvaror bidrar till en smakupplevelse oberoende vilken pizza du väljer. Och med de innovativa killarna som startade hela restaurangen som levande idémaskiner kan man räkna med nya spännande pizzasorter regelbundet. Fick även chansen att träffa min gamla barndomsvän Sabina och växla några ord med henne innan hon skulle vidare. In och kika på denna fitnessgudinnas blogg här vettja!

11650917_10153040175508121_168296737_nEfter maten åkte Tony tillbaks till Kokkola, jag hade några ärenden på posten och eftersom mitt jobb började klockan 15 så stannade jag kvar i Jakobstad och fördrev tiden med att fönstershoppa, det är skönt att gå i klädbutiker som gravid, väldigt sällan man hittar något så man får röra sig rätt ostört utan att några kläder hoppar på en och ber en köpa dem. Däremot gick jag en vända in på Homefun, första gången för min del, där jag tänkte att jag kunde hitta en napphållare, vilket jag gjorde, hittade även två par strumpor till fyndpris och en body i 70%bambu och 30%bomull, så otroligt mjuk var den så den gick inte att motstå! Särskilt eftersom vi ännu inte har mer än ett plagg i storlek 50 i babygarderoben. Expediten lovade dessutom att bodyn inte kommer ändra särskilt mycket i mjukhet trots tvätt, så det låter ju lovande. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s