Tankar kring vecka 26

Blev en liten matpaus här på jobbet, välbehövt i hettan. Börjar nog känna att det blir lite tungt nu som då så det gäller att sitta då man kan.

Sådär i allmänhet börjar man märka av dedär typiska tecknen för tredje trimestern, vilken vi börjar närma oss med stormsteg. Magen ligger lite lägre än den gjort hittills, toalettbesöken kommer oftare, magen är spändare, brösten är tyngre, sparkarna blir hårdare, och kommer mer och mer enligt klockan, tröttheten och en viss svullnad i benen har börjat göra sig mer påmind också. Huden däremot har blivit bättre igen, detta också mycket tack vare att jag äntligen hittade det perfekta ”receptet” till min hud, och så började jag använde rengöringsborsten flitigare igen – enorm skillnad på bara några dagar. Håret blir fortfarande fett dagen efter tvätt, och naglarna växer snabbare och rakare. Kort och gott – jag håller på att bli höggravid. Kan inte fatta att vi i juli månads slut är i vecka 30! Funderar lite på viktuppgången, i vilken trimester gick ni upp mest? Bara av nyfikenhet.. 🙂
unnamed
Tacka vet jag shortsvädret, men hemskt nog hade jag inte klagat om det regnat varje dag, både för min och Rosas skull. Rosa lider nog mest av oss, hennes päls är så tjock och dessutom svart att jag försöker vara på villan med henne så mycket som möjligt där hon kan vara ute och lätt hittar skugga och svalka i vattnet och i skogen. Men jag klagar inte, sommaren är det bästa som finns och nu när den äntligen tycks vara här så kan man ju inget annat än njuta!
unnamed (1)

En reaktion till “Tankar kring vecka 26

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s