Veckan i bilder

I måndags åkte jag och Rosa till villan lite och solade oss, gjorde dock misstaget att glömma att jag ju faktiskt har en ”undersida” av magen som också måste smörjas in numera, så jag gick och brände mig för första gången på flera år. Som tur syns det inte så bra på bilden, däremot syns min ganska snart obefintliga navel som blivit ännu mer obefintlig sen i måndags.. Linea negra-randen som jag trodde jag skulle få slippa började också uppenbara sig efter måndagens vistelse i solen..ljh
På tisdag målade vi ju som sagt lite i glasverandan. Under min och Rosas promenad tidigare på dagen kom vi över dessa vackra blommor som växte längs med dikesrenen bland en massa bilaffärer, tänkte att de inte gör någon nytta där då folk har så himla bråttom längs den vägen.
Men inte är dom väl fridlysta? Och kan någon säga vad blomman heter?
unnamed (3)
O
nsdagen blev en tur till skatteverket, beslutet om mammapenningen kom och jag och Rosa tog det chill i solen en stund på gården. Solade dock ej magen denna gång.. 😉

unnamed (4)
Trött och utslagen liten en..
unnamed (5)
Och igår kom den – mammalådan! Så ni kan tänka er vad jag gjort igår?? 🙂
unnamed (2)

2 reaktioner till “Veckan i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s