Terassglimtar

Det intensiva talkoarbetet vi haft denna vecka har gett goda resultat. Terassen och i princip hela ingången är målad. Nu var jag ju dum igen och tog inga före-bilder på ingången, men jag visar sen när vi städat upp där. Här kommer några bilder på terassen som jag tog i förrgår när den var nystädad och efter att jag prövat sätta in lite småsaker jag hittade här och var i huset. Efterhand har terassen nu också fyllts med ytterligare kuddar och filtar som jag fyndat på loppis eller hittat i flyttlådorna här hemma..
unnamed (2)Rosa intog så gott som direkt fake-fårskinnet. ”Det här är min plats”.
Nu lämnar vi terassdörren öppen under dagarna så hon får gå ut och sitta där. 

unnamed (6)
Denna bild är tagen  från dörröppningen inifrån huset.

unnamed (5)
Claes Ohlson-fynd. 🙂
unnamed (4)
Coca-cola kylen som var röd och grann (och stack i ögonen) fick sig en omgång kontaktplast..
unnamed (3)
De blå TineK-kärlen fick flytta ut, Fig-ljusen är jag näst intill beroende av. 
unnamed (7)
Bordsbenen väntar ännu på färg, likaså byrån på bilderna ovan… Den vita lyktan är från Blossom, och glaslyktorna kommer från Pentik. 
unnamed (1)
Och så ännu en bild på min gris, bara för att hon är så fin. 🙂 Den blå kudden kommer från Hemtex, sittdynorna har fammo klätt in.

En reaktion till “Terassglimtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s